Cirkel van aandacht

Deze ‘cirkel van aandacht’ is een groep om te groeien in bewustwording waar we maandelijks onze aandacht richten op een thema. De thema’s die aan bod zullen komen, zal ik aanreiken, maar er kan ook steeds inbreng van de groep komen. Het is sowieso een interactieve avond, waar ruimte zal zijn voor een korte meditatie, waar we inhoudelijk werken rond het thema en waar dan ervaringen rond kunnen gedeeld worden. Wie mij al wat kent, weet dat ik meestal de grote lijnen uitzet waarbinnen de avond zich dan verder organisch kan ontvouwen.

Op deze manier kan er een hechte groep gevormd worden, waar elkeen kan thuiskomen zoals die is, zonder oordeel en waar steun kan ervaren worden bij de thema’s die spelen in je leven, waar je via duiding en inzicht op een andere manier kan naar gaan kijken waardoor ze helderder worden. Het is ook mogelijk om op die manier stukken in jezelf te helen, waardoor je je beter gaat voelen in je dagdagelijks leven.
Omdat er een opbouw zit qua vertrouwen in de groep is het nodig, als je je aangesproken voelt tot deze groeigroep, om je in te schrijven voor de hele reeks.

Reeks van 6 avonden: introductieprijs: 90 euro