Herbronningsweek : Ik Ben lichaam ziel en geest

9 t/m 15 juli in Büllingen

Vakantietijd… wat een zalige tijd!

De tijd bij uitstek om tot rust te komen, te herbronnen en te ontspannen, kortom, om de batterijen op te laden!

Heb je zin om dit samen met anderen te doen?

Op een prachtige plek in het natuurgebied van de Hoge Venen en de Eifel ga je opnieuw verbinden met jouw Essentie! Je Zelf als totaal wezen ervaren: je lichaam, je ziel en je geest verbinden tot één geheel… jij die helemaal één bent in jezelf, een zalig gevoel van rust, vrede en liefde ervarend!

Cocoonen in dat totale wezen in eenvoud, waarheid en liefde, de 3 meesterlijke kwaliteiten. Dat brengt stroom in je lichaam, rust in je mind, verbinding met je ziel en je Hogere Zelf!

Hoe gaan we dat doen?

In de voormiddag is er een groepsprogramma met meditaties, mantra’s, Dru yoga, ervaringsoefeningen,…

In de namiddag heb eigen tijd en ruimte die je kan invullen volgens wat je nodig hebt op dat moment. Er is dan ook de mogelijkheid voor een massage of healing… In de latere namiddag en avond hebben we weer een groepsactiviteit.

Dit alles overgoten met de typische House of Being sfeer van gezelligheid en geborgenheid in een fijne groep waar iedereen gewoon zichzelf kan zijn!

Want is dat niet waar iedereen naar verlangt: gewoon mogen ZIJN!

En verder zou ik zeggen: laat je verrassen!! Je gaat gegarandeerd met een herboren en verrijkt gevoel terug naar huis!!!

We logeren in het vakantiehuis Igelmondermühle te midden van de natuur met een kabbelend beekje vlakbij het huis, waar je echte rust en stilte kan ervaren!

Prijs:

777 euro voor 6 overnachtingen in een tweepersoonskamer met gedeelde badkamer, all-in vegetarisch eten met liefde bereid door onze kookploeg, om het lichaam alle rust te schenken en tegelijk volop te genieten!

Voorschot van 222 euro graag betalen op BE45 3631 7194 7189 op naam van House of Being met de vermelding week Büllingen juli 2023. Dan ben je definitief ingeschreven.

De rest van het bedrag kan betaald worden tegen ten laatste 15 juni.

Regelmatig kiezen mensen voor een gespreide betaling, wat absoluut mogelijk is. Contacteer mij daar gerust voor.

Kriebelt het? Bij mij alleszins wel!! Ik heb er nu al zin in!

Laat me gauw iets weten!

Of ook voor verdere info… mail of bel me: elsdemeulenaere@hotmail.com of 0494/40.46.84

Welkom in Büllingen!

Veel liefs,

Els