In de kijker

Tijdens de laatste 5-daagse ‘Verbinden in Vrijheid’ voelde ik eens te meer wat mijn missie met House of Being is: 

Het begeleiden van mensen bij het bewust worden en opruimen van hun ‘horizontale’ lijn, dwz de verbinding en relatie met zichzelf, met anderen en met omstandigheden in hun leven en tegelijk de verbinding met hun ‘verticale’ as, dus met hun ziel en groter wezen helemaal bewust worden en ervaren! En dan de verbinding maken tussen deze twee want waar horizontaal en verticaal elkaar ontmoeten, daar breng je de hemel op aarde! Het zorgt ervoor dat je je in het hier en nu vrij kan voelen en gelukkig bent ongeacht je omstandigheden! En ik voel me gezegend dat ik dit werk kan doen!

Al mijn activiteiten zijn daar dus op afgestemd. Je kan bij mij terecht zowel voor het ‘horizontale werk’, als ‘voor het ‘verticale werk’, als voor de combinatie van beiden!

Welkom! 

1 op 1 sessies: op afspraak

Hier stem ik mij af op waar jij mee worstelt en gebruik ik die tools die voor jou het meeste resultaat opleveren. Dat zijn meestal de verbindingsprocessen van Live the Connection, de releases van de Sedona methode en mijn eigen kanaal.

Stilteavonden: steeds op dinsdag van 20 tot 22u

15 november

13 december

27 december (de overgang van oud naar nieuw)

We verstillen, verbinden met ons hart en onze eigen stille ruimte, we ontvangen een meditatie, zingen samen mantra’s en ronden af met een deelmoment en drinken samen een tasje thee of koffie met een koekje.

Bijdrage: 15 euro

Say Yes to Love dagen: telkens van 10u tot 17u

Zondag 4 december

Er volgt er nog één eind november of begin december, deze datum laat ik nog weten!

We richten onze focus op een thema en ontvangen een meditatie daarrond, doen ervaringsoefeningen (kan binnen en buiten zijn), zingen samen, verstillen, verbinden met ons hart… alles afgestemd op wie aanwezig is! En we genieten van de gezellige verbondenheid met elkaar.

Meebrengen: lunch, pantoffels als je dat wenst, wandelschoenen

Ik zorg voor soep en water, thee, koffie en een vieruurtje.

Bijdrage: 55 euro