Wie ben ik

Ik ben Els, geboren in 1972, moeder van 4 prachtkinderen, onderwijzeres. Ik hou van wandelen, zingen, yoga, een goede film, musical, wellness, … en zoveel meer.

Vanuit mijn eigen verlangen thuis te komen in mezelf, in wie ik werkelijk ben, heb ik een hele
zoektocht achter de rug.

Vandaag kan ik zeggen dat ik Thuis ben, in me-Zelf! Daarmee is mijn zoektocht ten einde gekomen en kan ik steeds meer genieten van dat thuis-zijn. Ik hou van het leven dat ik leef, van het leven waarin ik geboren ben.

Van hieruit is ook mijn passie gegroeid om mensen op hun pad te begeleiden, te coachen.

Vanuit een groot respect en verbinding met elke mens en vanuit mijn eigen ervaring, wil ik graag met jou op pad gaan. Langs de ene kant is er de bewustwording van hoe je als mens in elkaar zit, wat je kwetsuren zijn en de gevolgen daarvan, van patronen en systemen waar je in vast zit enz… Daarnaast is er het thuis-komen in je-Zelf, in wie je echt in je kern bent, een puur wezen van Zijn, van liefde, van licht, vrede, vreugde! Door hier aan te werken breng je de hemel op aarde!

Ik kan uit eigen ondervinding spreken hoe deze 2 wegen samenlopen en hoe ze je leven helemaal kunnen veranderen, van binnenuit.

Dit pad kan dan je ook terugvinden in hetgeen ik aanbied binnen House of Being.

Opleidingen:

 • Onderwijzeres.
 • Verschillende massagecursussen, meditatiecursussen en healingcursussen.
 • Opleiding kinder -en jongerencoach, gezinsbegeleiding.
 • Opleiding familieopstellingen
 • Opleiding verbindende communicatie
 • Gecertifieerd facilitator relatieworkshops
 • Loopbaancoach
 • Coach Live the Connection
 • Ontstressteacher Live the Connection
 • Procesbegeleider Positieve Heroriëntering
 • Erkend bemiddelaar familiezaken

Lesgeven zit in mijn bloed. Vandaaruit heb ik een aantal workshops uitgewerkt die ik op vraag kan geven.

 • Ontstressen
 • Zelfzorg
 • Loslaten
 • CommUNIssentie
 • Opvoeding: hoe creëer je een warm thuis
 • Groeien naar een heldere en krachtige relatie